Hjemmelagde sukkerfrie påskeegg


60-70 g sukkerfri melkesjokolade
35 g sukkerfri hvit sjokolade, for eksempel Cavalier
50 g philadelphia
3-4 ts sukrinmelis
4-5 dråper steviadråper vanilje eller vaniljeessens, evt 1 ts vaniljepulver

Smelt sjokolade i en liten bolle over vannbad. Fordel en teskje i bunnen av silikonformer og bruk baksida av skjeen til å bre oppover heilt til kanten, slik at du kan fylle de etterpå. Sett i fryseren i 5 minutter så sjokoladen stivner.

 

Smelt hvit sjokolade i en liten bolle over vannbad. Rør innimellom, hvit sjokolade kan være litt seig å smelte. Rør godt inn philadelphia, sukrinmelis, vaniljedråper/vaniljepulver. 

Smak gjerne til melkekremen om du ønsker den søtere eller friskere, og juster. Fordel så melkekremen i sjokoladen, la det være igjen noen millimeter øverst. Fordel resten av melkesjokoladen som ett topplokk over melkekremen. Sett kjølig til sjokoladen har stivnet, det tar 5-10 minutter i fryseren. Oppbevar i kjøleskap. 

(Oppskrift etter lindastuhaug.no)