Squash-banan-muffins

Frisk og søt dessert muffins.

Oppskriften gir ca 10 muffins.

Du trenger:


1 svært moden banan
3 egg
1 ts stevia
½ ts vanilje
2 ts kanel
2 ts kardemomme
¼ ts ingefær
1 dl rapsolje
1 squash
3 dl fullkornrismel
1 dl mandler
3 ss frysetørkede blåbær eller 50 g tørkede aprikoser

 

Mos bananen, og riv squashen fint med rivjern før du presser ut væsken.

Tilsett eggene, og pisk alt i ett minutt.

Ha i resten av ingrediensene, og kjør alt til en jevn masse.

Fordel deigen i 10 muffinsformer, og stek dem i 25 minutter på 180 grader.

 

Næringsinnhold pr muffins:

 

Kcal: 169
Protein: 4,4 g
Karbohydrat: 8,4 g
Fett: 13,5 g
Kostfiber: 1,5 g