Ved å bruke Cocosa MCT sammen med den «vanlige» Cocosa-oljen får du en konsistens som holder seg passe myk også i kjøleskap.

Du trenger:

2 eggeplommer

 

2-3 ss presset sitronsaft

1 ts god sennep

Litt havsalt

1/2 ts Cocosa Sukker

1 dl smeltet Cocosa  (smeltet i vannbad)

1 dl Cocosa MCT

 

Smak til med havsalt

 

 

Ha alle ingrediensene i en høy og smal beholder (NB! hell i oljen forsiktig til slutt, og pass på at Cocosa Pure-oljen ikke er lunken. Den må være helt avkjølt for at majonesen ikke skal skille seg).

Gjør klar en stavmikser med et endestykke for majones (gjerne en skive med «hull»).

Start stavmikseren og hev den sakte oppover ettersom majonesen blir laget. Det går på under et minutt!

Ha på glass med lokk og sett i kjøleskap.

 

Denne oppskriften er hentet fra: https://soma.no/oppskrifter/cocosa-majones/