Ingredienser

 • 2 store egg
 • 1 liten moden banan
 • malt muskat
 • malt kanel
 • 2 tykke skiver fullkornsbrød med frø
 • 150 gr bringebær
 • olivenolje
 • 20 gr pistasjnøtter uten skall
 • 4 toppede spiseskjeer naturell lettyoghurt
 • manukahonning

 

Slik gjør du

 1. Bland eggene med den skrelte bananen og en klype av muskat og kanel.
 2. Når røren er glatt, hell den over i en lav og vid skål.
 3. Skjær brødet i 2,5 tykke skiver. Skjær så et snitt i hver skive og vri på kniven slik at det blir en lomme i brødet.
 4. Bruk fingrene og putt inn bringebærene – så mye som mulig, men vær forsiktig så ikke brødet går i stykker.
 5. Legg brødskivene i eggeblandingen og trykk dem lett ned så de suger til seg eggene. Sett en stor teflonpanne på middels varme. Ha i en teskje olivenolje og gni ut med et tørkepapir.
 6. Hell halvparten av eggeblandingen som er igjen i den ene halvdelen av pannen. Legg på en av brødskivene slik at den får en deilig pannekakeoverflate. Gjenta med den resterende eggeblandingen og den andre brødskiven.
 7. Stek brødet i 3-4 minutter, til den får en gyllenbrun farge, og vend så med fast hånd. Stek like lenge på den andre siden.
 8. Knus pistasjnøtter i en morter. Hvis du vil kan du riste dem først.
 9. Server eggebrødene med en dæsj yoghurt. Strø over pistasjnøttene og et ekstra dryss kanel. Hell over litt honning.

 

 

 Oppskrift fra Jamie Olivers bok «Jamies Supermat»

Skechers sko kjøper du hos oss!

Ukens tilbud

Helsekost

Vi er fullsortiment helsekostbutikk, og fører alt innen kosttilskudd, vitaminer, mineraler, slankeprodukter, supermat, økologiske matvarer, naturkosmetikk osv.

Vareutvalg

Vi fører alle typer hjelpemidler, hud- og sårpleiemidler, hygieneartikler, ortoser, nakkekrage, brokkbelter, støttebandasje, kompresjonsstrømper, sko, strømper, ulltøy, puter, dyner, madrasser, massasjeprodukter og selvfølgelig det du trenger av supermat og helsekostprodukter.

Tradisjoner

I mer enn 30 år har Sæter Helsekost drevet salg og rådgivning innen helsekost, de siste 25 år av Trine Nordli. Vår helsekostavdeling drives i samarbeid med Norges største helsekostkjede LIFE, mens kompetansen innenfor blåreseptvarer og helseartikler ivaretas gjennom medlemsskap i Bandagistkjeden. Et av våre mål er å tilby riktige produkter, for best mulig å kunne bedre helse og livskvalitet. Vi er helt produktnøytrale og tilpasser etter ditt behov.

 

Leverandører

Våre leverandører er bl.a. Banda-kjeden, ABC, Bauerfeind, Medi, Medima, Mölnlycke, Tempur, Rehband, GaitLine, Scechers, Beurer, Tena, Abena, Attends, Weleda, MBT, NordiCare, Amoena, Camp Scandinavia, Silima, Super-Nature og selvfølgelig Life-kjeden.

Go to top