Sjokolade 

Du trenger:
3 ss Kakaosmør

2-3 ss Kokosolje

3 ss Rått kakaopulver

2-3 ss Kokosblomstsukker eller stevia

1 tskj Vaniljepulver

1 klype Himalayasalt

IMG 1655-1024x682
Slik gjør du:
Varm kokosoljen og kakaosmøret i vannbad til det er flytende.
Ha i råkakao og vaniljepulver og søtning.
Bland godt og smak på røren underveis. Det er viktig at smaken er som du liker den best. Tilsett for eks litt himalayasalt om du liker salt. Eller litt mer søtt om du er en søtmoms.
Hell i silikonformer, og sett i fryseren.
OBS! Pass på å rør godt i sjokoladeblandingen før du heller i formene så den ikke deler seg. Ofte kan godbitene synke litt i bunn og da blir resultatet ganske blandet.

 

Tips!
Tilsett gjerne gojibær, nøtter, sesamfrø eller skallede hampfrø for ekstra smak, næring og “crunch” i sjokoladen.