Trine Nordli, daglig leder


Helsebutikken på Nordstrand
 finner du i bygget ved siden av Gutta På Haugen og Rema 1000 på Sæter.  I lyse og trivelige lokaler finner du en stor Life-avdeling med fokus på både helsekost og økologiske matvarer, samt en ny og større bandagistavdeling med flere konsultasjonsrom og en stor avdeling med bl.a. sko, badetøy, undertøy, ortoser, støttestrømper osv. Våre ansatte har stor fagkunnskap og mer enn 30 års erfaring og kompetanse.

Butikken ligger på Sæter, midt i hjertet av Nordstrand i Oslo syd, med gode parkeringsmuligheter og i umiddelbar nærhet til både buss og trikk. Det er god kommunikasjon fra både Ekeberg, Lambertseter, Søndre Nordstrand, Abildsø og Østensjø, samt tettstedene i Oppegård og Oslo sentrum.


Vi legger stor vekt på en hyggelig atmosfære, og vi har god tid til våre kunder.

Vi har kunder i alle aldre og betjener blåresepter innenfor stomi, inkontinens, ernæring og diabetes, samt ulike produkter innen sårbehandling og kompresjon. Vi er også behjelpelig med tilpassing av brystproteser og tilhørende utstyr, badetøy, undertøy osv., og vi er selvfølgelig tilknyttet Helfo's elektroniske eresept-system.


Sæter Helsekost er også Oslos eneste kombinerte helsekost- og bandagistforretning, og vi fører et bredt utvalg av vitaminer, kosttilskudd, supermat, helseprodukter og vanlige helserelaterte handelsvarer, som f.eks. ortoser og støtteprodukter til sport og idrett, kompresjonsstrømper, hudpleieprodukter, støttebandasjer, sko, såler osv. Det er ikke uten grunn vi kaller oss Helsebutikken på Nordstrand. Vi er medlem av Norges 2 største kjeder innenfor sine felt; helsekostkjeden Life og Banda-kjeden.

Vi gjør hverdagen lettere for både brukere og ansatte i helsesektoren, og vi fører en rekke produkter som er forebyggende for både pasient og helsepersonell.

Som Bandagist har vi plikt til å skaffe deg som pasient akkurat det produktet som passer deg! Gratis levert på døren hvis du ønsker det!