I mer enn 45 år har Sæter Helsekost drevet salg og rådgivning innen helsekost, de siste 33 år av Trine Nordli. Vår helsekostavdeling drives i samarbeid med Norges største helsekostkjede LIFE, mens kompetansen innenfor blåreseptvarer og helseartikler ivaretas gjennom medlemskap i Bandagistkjeden. Et av våre mål er å tilby riktige produkter, for best mulig å kunne bedre helse og livskvalitet. Vi er helt produktnøytrale og tilpasser etter ditt behov.
 
Våre ansatte har helsefaglig bakgrunn med lang erfaring fra aktiv helsetjeneste, og har god kompetanse til å gi personlig veiledning om utstyr og hjelpemidler.
Vi formidler og leverer blåreseptvarer innen inkontinens, stomi, ernæring og diabetes, samt ulike produkter innen sår og kompresjon. I tillegg leverer og tilpasser vi brystproteser og produkter relatert til dette. Våre ansatte har spesialkompetanse på disse områdene, og vi tilpasser kurs og har produktopplæring i samarbeid med våre leverandører. Vi har helsepersonell tilgjengelig til enhver tid, og vi har også åpent på lørdager.
 
 
Stomi- og kontinenssykepleier
Karen Martine Flaten
I butikken fører vi et stort utvalg av helseprodukter og vanlige helserelaterte handelsvarer, som f.eks. ortoser og støtteprodukter til sport og idrett, kompresjonstrømper, hudpleieprodukter, varmeplagg, førstehjelpsutstyr og sårpleieprodukter. Og vi selger gode sko!

Gratis utkjøring av varer på blå resept. Vi kommer hjem til deg for tilpassing og veiledning i bruk av produkter. Stor diskresjon/taushetsplikt og tett oppfølging ved behov.
 
Vi formidler og leverer blåreseptvarer innen stomi, inkontinens, brystproteser, ernæring, diabetes osv. i hele Oslo-området samt Akershus-kommunene syd for Oslo. Varene sendes fraktfritt hjem til deg hvis du ønsker.
 
Du kan også bestille dine blåreseptvarer på vår hjemmeside, og få dem levert på døren fraktfritt! Klikk her for å gå til bestillingskjemaet.
 
Kontakt oss for faglige råd og veiledning!