Kosmetikk


 

 

Weleda har snart i 90 år produsert antroposofiske medisiner og hudpleieprodukter basert på urter, mineraler, naturlige planteoljer og ekte eteriske oljer. Et helhetlig syn på mennesket og samspillet med naturen har stått sentralt helt siden Rudolf Steiner var med på å grunnlegge Weleda i Sveits i 1921.

Gjennom disse årene har Weleda bygget opp en betydelig kunnskap om de virksomme stoffene som finnes i naturen. Denne kunnskapen danner grunnlaget for Weledas produktutvikling. I den grad det er mulig benyttes planter som er biodynamiske eller økologisk dyrket.

Alle råvarer gjennomgår strenge kvalitetskontroller. Weledas produkter inneholder kun naturlige aktive stoffer som virker på huden. Sluttproduktene kontrolleres nøye og gjennomgår omfattende dermatologiske og kliniske tester. Verken råvarene som benyttes eller produktene er testet på dyr.

www.weleda.noweleda lavender

 

Dr. Hauschka

Dr. Hauschka er en internasjonalt anerkjent merkevare innen naturlig hudpleie. Merkevaren eies av det tyske  konsernet WALA Heilmittel GmbH. Validus AS representerer Dr. Hauschka i Norge.

Dr. Hauschka er en serie hudpleie- og kosmetikkprodukter som baserer seg ene og alene på naturlige ingredienser. Produktene er underlagt streng kontroll, de er ikke testet på dyr og råvarene er i størst mulig grad økologisk eller biodynamisk dyrket.

Dr. Hauschka tilbyr produkter innen ansiktspleie, kroppspleie, hårpleie, naturlig make-up og regenerende pleie for moden hud.

www.dr.hauschka.no

 drhauschka 1

 

Økologiske produkter
I våre produkter er alle formuleringene naturbaserte og ikke kunstig fremstilt. Det er ikke brukt parabener eller syntetiske stoffer verken til duft, farge eller konservering.
Produktene er ikke testet på dyr og alle ingrediensene er miljøvennlige. Det brukes kun fornybare råstoffer fra naturen, dette gjelder også emballasjen på våre produkter.

 

 

 

jason kat-250x200

Jãsön Aloe Vera dekker hele ditt hudpleiebehov

Med Aloe Vera produktene fra Jãsön får du tilført fuktighet og næring på en skånsom og effektiv måte. Produktserien består av mange varianter som dekker hele ditt hudpleiebehov.