Slanking

Stadig flere av oss sliter med vekten, og flere og flere havner i kategorien overvektige.

Overvekt kan føre til dårligere selvtillit, depresjoner og helseproblemer, men det finnes løsninger for deg som ønsker å nå trivselsvekten. Det er ikke alltid nødvendig å spise mindre for å gå ned i vekt.

Kom innom butikken og avtal en halvtimes konsultasjon med vår ernæringsfysiolog, eller send henne en epost (gå til siden for veiledning eller ernæringsfysiolog HER)

Verdensnyhet!!

Cetine Body Shape Formula

Cetine reduserer kroppsfett med 6,3 % i løpet av 8 uker. Cetine senker også det skadelige LDL-kolesterolet, demper sultfølelsen og gir økt energi. Kan benyttes uavhengig av dietter og fysisk aktivitet.

 


 

Coffee Slender

Pulverkaffe med ekstrakt fra grønne kaffebønner. Ekstraktet inneholder 45% klorogensyre som er en populær ingrediens i produkter for blant annet vektkontroll.

phase2

Phase 2

Ruis Phase 2 blokkerer opptil 70 % av karbohydratene i maten du spiser, som ris, poteter, brød, pasta og bakevarer. Med Ruis Phase 2 kan du spise karbohydrater med god samvittighet - det eneste du trenger å gjøre er å ta en tablett før måltider, eller å strø pulveret rett på maten. Dokumentert virkning!

                       

30 days

30 days inneholder urter som virker rensende på mage og tarm og har en gunstig effekt på fordøyelsessystemet. 30 days stimulerer kroppens evne til å kvitte seg med skadelige avfallsstoffer, noe som er en viktig del av kuren. Studier indikerer at 30 days blant annet påvirker et protein som øker fettforbrenningen. Dette proteinet finnes i magefettet. Kombinasjonen av 30 days, fysisk aktivitet og et sunt kosthold vil hjelpe deg å holde magefettet borte.

 

 

oxytarm

OxyTarm

Visste du at du får enda bedre effekt av 30 days hvis du i tillegg bruker Oxy Tarm?

Oxy Tarm bidrar til å rense tarmsystemet for "dårlige" bakterier og hjelper til ved forstoppelse. Når magen stopper opp og det føles som den vil sprenge eller at luftsmertene ikke er til å holde ut, da er tiden inne for OxyTarm.

 

NOKA

NOKA er fullverdige måltider med få kalorier og kan erstatte fra ett til alle dagens fire hovedmåltider. Hemmeligheten bak enhver vektnedgang er å innta færre kalorier enn du bruker. Alle NOKA-måltidene er vegetabilske og inneholder alle viktige vitaminer og mineraler. De kan også kombineres med andre måltider.

 

Cambridge kuren

Cambridgkuren er originalen til VLCD (Very Low Calori Diet) som defineres som næringsriktig diett med veldig lavt kaloriinnhold( 450-800 kcal). Cambridgekuren har i mer enn 25 år hjulpet mennesker med vektproblemer over hele verden.

 

Detox

Fremveksten av det moderne samfunnet med økt forurensing i maten vi spiser, vannet vi drikker, produktene vi bruker og luften vi puster, har dramatisk økt utfordringene kroppen vår møter i forhold til å kvitte seg med oppsamlinger av uønskede avfallstoffer. Dersom ikke kroppen vår klarer denne utfordringen, kan det føre til mange plager, som for eksempel hodepine/tretthet, fordøyelsesplager, overvekt og mye annet. 
Avgiftning og utrensing er en normal prosess som foregår kontinuerlig i kroppen for å kvitte seg med miljømessige og metabolske giftstoffer. De ulike systemene i kroppen vår samarbeider og utgjør en kraftig mekanisme som har til formål å bevare helsen. Men selv om disse systemene fungerer tilnærmet optimalt, er det desverre ikke tilstrekkelig i møte med de store giftmengdene vi utsettes for i dagens samfunn og med dagens kosthold.
Derfor trenger de fleste av oss en rensekur innimellom.

biodrain

BioDrain Detox

BioDrain er en komplett utrensende tablettkur basert på urter.

Ved hjelp av en kombinasjon av tradisjonelt brukte urter og de siste vitenskapelige nyvinninger, støtter Bio Drain kroppens egne naturlige prosesser for utrensning og avgiftning.

BioDrain fungerer i harmoni med kroppens egne rengjøringsorgan. BioDrain strammer opp og avgifter kroppen, regulerer væskeansamlinger og kan gi en kickstart på slankekuren. Kan virke lett vanndrivende. Faste er ikke nødvendig. 

detox

MethoDrain Detox, flytende

MethodDraine Detox er en blanding av 10 aktive planter + grønn te og brukes som en 3 ukers kur for utrensing av avfallsstoffer fra nyrer, lever og tarm.

Den er kun basert på naturlige råvarer, og den virker på en mild måte fra første dag.

Ingrediensene virker vanndrivende, leverrensende, galledrivende, luftdrivende, hudrensende og fordøyelsesfremmende, samt at de gir tilskudd av antioksidanter.

kinesisk-balansete

Kinesisk Balanse te

Den Kinesiske Balansete renser kroppen og gir deg energi og overskudd.
Teen består av en unik kombinasjon av 21 urter, alle 100% organiske ingredienser. De er kombinert på en måte hvor de virker gunstig på avgiftning, syre/base-balansen, slanking, blodsukkeret, fordøyelsen, organene, kretsløpet, hormonsystemet og immunforsvaret. Den Teen har gjennom 10 år etablert seg som det viktigste renseproduktet på markedet.

Urtene og essensene er kombinert slik at en rekke unike og gunstige synergieffekter oppstår. Dette gjør at den tilpasser seg din kropp og dine behov.

aquamin

AquaMin Total, vanndrivende

Aqua Min Total inneholder gode vanndrivende urter og mineraler som har en svært gunstig virkning ved væskeansamlinger og lettere hevelser i kroppen. Mot hevelser under øynene, fingrene og i føttene. Aqua Min Total inneholder kun naturlige virkestoffer, og har ingen kjente bivirkninger. Aqua Min Total tørker ikke ut kroppen for vann eller kalium.