Fordøyelse

Mange er plaget med dårlig fordøyelse, og fungerer ikke fordøyelsen bra så vil heller ikke kroppen fungere optimalt.

Tarmen har flere viktige oppgaver, blant annet å sørge for et godt opptak av næringsstoffer og skille ut avfallstoffer. Ca. 70-80% av immunforsvaret er lokalisert i tarmen og er avhengig av en god tarmflora. Vanlige fordøyelsesproblemer er oppblåsthet, diarè eller treg mage for å nevne noe.

• Probiotika er bakterier som fremmer en sunn tarmflora. 
• Prebiotika er mat for de gode tarmbakteriene.

bio-dophilus

Bio Life, Bio-Dophilus

BioDophilus er et av markedets kraftigste acidophilusprodukter med hele 8 milliarder mikroorganismer pr. kapsel. Produktet inneholder foruten F.O.S. (Jerusalem artisjokk) og Psyllium, 8 forskjellige typer mikroorganismer.

Bakteriene i Bio Dophilus produserer enzymet ”Laktase” som hjelper til med omsetningen av laktose (nødvendig også for at melkeproteinet skal brytes ned).

Bio Dophilus anbefales ved alle plager hvor årsaken kan være mage-tarmforstyrrelser, for eksempel: forstoppelse / diarè, oppblåsthet / kolikk, mave- og tarmkatarr, soppinfeksjon (Candida Albicans), dårlig ånde, allergi, hudproblemer, dårlig næringsopptak, matintoleranse, opphopning av avfallsstoffer/giftstoffer, nedsatt immunsystem og etter bruk av antibiotika.

bio-acidophilus                       

BioCare, Bio-Acidophilus

10 milliarder levende humane melkesyrebakterier fra 4 ulike bakteriestammer i en base av F.O.S. (FruktoOligoSakkarider).

Hver bakteriestamme er innkapslet hver for seg ved en MicroCell-innkapsling som sikrer melkesyrebakterienes levedyktighet og opptakelighet.

Til moderate og større plager, etter antibiotikakurer og ved utenlandsreiser til fjerne himmelstrøk anbefales isteden produktet BioCare Bio-Acidophilus INTENSIVE kapsler(30 milliarder bakterier pr. kapsel).

fruktogfiber 

Frukt og Fiber

Frukt & Fiber består av 9 velsmakende ingredienser som utfyller hverandre til en effektiv og skånsom hjelp for å holde magen i gang. Stress, dårlige matvaner og for lite mosjon er negativt for vår fordøyelse og kan gi mage- og tarmproblemer. For lite inntak av væske samt et kosthold uten tilstrekkelig mengde fiber, gir magen ”for lite å jobbe med”. Kostfiber er viktig for fordøyelsen. De suger til seg vann, sveller og øker derved tarminnholdets volum slik at tarmtømming stimuleres. Det er viktig å tømme tarmen regelmessig for å kvitte seg med giftige avfallsprodukter som kan irritere slimhinnene. Frukt & Fiber virker effektivt og behagelig, og gir velvære som følge av regelmessig tarmfunksjon

oxytarm-plomme 

Oxytarm Plomme

Oxytarm Plomme er generelt god for mage- tarmsystemet. Plommen inneholder mye naturlig kostfiber som jevner ut blodsukkeret og holder tarmene i form. Fjerner også giftstoffer fra kroppen og virker betennelseshemmende. I tillegg er plommen tilført fem typer probiotiske melkesyrebakterier.

 bitterstern

Bitterstern

Hvis maten ikke nedbrytes raskt nok, kan det oppstå problemer. Ufordøyd mat gir grobunn og næring for bakterier, parasitter og mikrober, og immunforsvaret sløser bort krefter på å angripe disse. Bitterstern består av 17 bitterurter som stimulerer fordøyelsen i alle viktige faser – i munnen, magen og tarmen. I tillegg transporteres vannansamlinger og sure avfallsstoffer vekk fra tarmen. På denne måten forbedres også næringsopptaket. gjør godt for fordøyelsen. Gunstig mot oppblåsthet, uvelhet etter fete måltider eller ved såkalt feriemage.

oxytarm

Oxytarm

Oxy Tarm bidrar til å rense tarmsystemet for "dårlige" bakterier og hjelper til ved forstoppelse. Når magen stopper opp og det føles som den vil sprenge eller at luftsmertene ikke er til å holde ut, da er tiden inne for OxyTarm.