Forkjølelse


 

             Sambucus-force

Sambucus Force

Sambucus Force inneholder et sterkt konsentrert ekstrakt av svarthyllbær og solhatt. Meget nyttig ved forkjølelsessymptomer. Brukes både forebyggende og akutt.

Sambucus Force kombineres fordelaktig med Fenu-Max

fenu-max

Fenu Max

Inneholder bukkehornkløver og timian som er kjent for å virke slimløsende og kan også hjelpe mot bihulebetennelse, hoste og andre luftveisrelaterte problemer

       kanjang

Kan Jang, tabletter og mikstur

Kan Jang-serien kan brukes av personer i alle aldre som er forkjølet eller som ønsker å forebygge forkjølelse i visse perioder.
Kan også brukes symptomlindrende ved astma og astmabronkitt, og kan virke hotedempende og slimløsende.

Kombiner gjerne Kan Jang tabletter og mikstur. Ved å forene de virksomme stoffene i begge variantene, oppnås best resultat.

Tablettene styrker immunforsvaret og brukes forebyggende og akutt.
Miksturen brukes først og fremst når man merker symptomer på sår/irritert hals, slim, hoste, lett feber, vondt i øre, nese eller hals.

        

Respira

Respira er et rent naturprodukt som anbefales til alle med plager i luftveiene, som forkjølelse, halsbetennelse, bihulebetennelse, bronkitt, allergier og astma.

Respira inneholder urter som åpner luftveiene slik at det blir lettere å puste, og som letter plagene ved vanlige forkjølelser. Respira forbedrer immunsystemet generelt, og er dessuten sterkt slimløsende, hostedempende, betennelseshemmende og krampeløsende.

nbg247

nbg 24:7

nbg®24:7™ er et naturlig kosttilskudd som styrker immunforsvaret og hjelper oss med å holde oss friske.

Produktet inneholder Norsk Beta-Glukan® som optimaliserer kroppens medfødte immunforsvar og dermed styrker immunforsvaret vårt gjennom ”styrketrening”. nbg®24:7™ trener kroppen til å kjenne igjen bakterier og på den måten styrkes immunforsvaret vårt og vi holder oss friske.

echinaforce

Echinaforce

Flytende ekstrakt av frisk solhattplante med rot (Echinacea purpurea). Virker mot forkjølelsessymptomer og styrker immunforsvaret

Alkohol innhold: 59 % Vol.

kyolic

Kyolic

Godt for hjertet, blodsirkulasjonen, immunsystemet og huden

Kyolic er økologisk dyrket, og lagret på ståltanker i 20 måneder for å modne de virksomme stoffene. Kyolic er naturlig, standardisert, luktfri og meget effektiv.

Kwai

Kwai

Kwai er svakt kolesterol-og triglyceridsenkende og styrker immunforsvaret.
Kwai er bra for hjertet og blodsirkulasjonen og bør brukes av alle som ønsker å ta ekstra godt vare på hjertet og styrke immunforsvaret. 
Kwai er et av de hvitløksproduktene som det finnes mest dokumentasjon på i verden.