Chiafrø

 

ChiaX Superfrø er chiafrø med et bredt innhold av vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. 

Næringsinnholdet i ChiaX er uvanlig bredt. Dette frøet er en god kilde til naturlige proteiner, fiber, vitaminer og mineraler. I disse finnes antioksidanter og komplette fettsyrer. 

lavkarbo brødmiks

Lavkarbo brødmix

Med solsikkefrø og gresskarkjerner, kun 1 g karbohydrat pr skive!

 • Uten gluten, melk og gjær
 • Enkelt å lage, ingen elting nødvendig
 • Metter lenge

 

 

 

 

glutenfri kakemiks

Sukkerfri og glutenfri kakemix

Nå får du hjelp til å lage favorittkakene dine helt uten sukker og hvetemel! Med denne kakemixen er det enkelt å lage kaker som alle kan spise med god samvittighet. Vi bruker Sukrin i stedet for sukker, og erstatter hvetemel med Mandelmel og Fiberfin. Resultatet er en saftig og smakfull kake som kan nytes med god samvittighet.

Kaken smaker godt som den er, og i tillegg er mixen perfekt som base for eplekake, bringebærkake, gulrotkake og mange flere. Inspirasjonshefte med oppskrifter til 10 ulike kaker skal være tilgjengelig 

 

 

funksjonell mat kakemiks

 

Mix for sjokoladekake

Nå kan du lage sunnere sjokoladekake! Denne kaken inneholder Sukrin i stedet for sukker, og deler av melet har vi erstattet med fettredusert mandelmel og FiberFin. Resultatet blir en deilig kake med lav GI og lite karbohydrater. Den 19.10.2012 ble sjokoladekaken testvinner i Bramat.no sin test av sjokoladekake- og browniesmikser.

Produktfordeler i forhold til andre kakemikser på markedet:

 • 40% mindre kalorier
 • 75% mindre karbohydrater
 • 10% kostfiber (mer enn i ekstra grovt brød)
 • Dobbelt så mye protein
 • Helt uten sukker

 

 

 Kokosmel, 

Økologisk, pulverisert kokosnøttfiber (rawfood)

Kokosmel kan brukes både som kosttilskudd og til baking.

Stadig flere prøver å unngå hvete – enten fordi de er allergiske eller intolerante eller fordi de er på en lavkarbodiett. Kokosmel er et perfekt glutenfritt alternativ og gir i tillegg god smak av kokos. Dette gjør det perfekt til smoothies og som tilsetning i mange typer retter.

Kokosmel er naturlig søtt. Du kan derfor bake med mindre sukker.

 

   

cocosa

 

Cocosa

Oljen presses av tørket kokoskjøtt, uten bruk av kjemiske løsningsmidler og raffineres på skånsom måte for å fjerne de finere næringsstoffene som ødelegges ved høy varme. Egner seg ypperlig til steking og annen matlaging, og for deg som ønsker høykvalitets kokosolje uten lukt og smak. Cocosa kan gi deg disse fordelene:  - en fantastisk energikilde - godt for immunforsvaret - ideell i lavkarbohydratdietter - godt for huden - en kilde til skjønnhet.

Cocosa Extra Virgin kan benyttes både som kosttilskudd og i mat. Cocosa Extra Virgin er sunt og godt i maten.

Cocosa Extra Virgin inneholder et bredt spekter av vitaminer, mineraler og antioksidanter, samtidig som den har en nydelig duft og smak av kokos, som setter en ekstra spiss på maten.

Cocosa pure er den optimale matoljen, uten smak og lukt, og rik på laurinsyre og andre mellomlange fettsyrer.

 

  

fiberhusk

Fiberhusk

Med FiberHusk baker du saftig, glutenfritt brød!

FiberHusk suger opp væske og blir til en myk gelè. Dette binder sammen deigen og gjør at den er lettere å bearbeide. Det ferdige brødet blir saftigere og smuler mindre.

 

 

 

Atkins

 

Atkins Day-Break crunchy Musli - en god start på dagen Atkins er ekspert på lavkarbo og hjelper deg til å nå dine mål innen vektreduksjon og vektkontroll. Høyt proteininnhold (5,2 g per porsjon), lavt karbohydratinnhold (6.2g netto karbohydrater per porsjon), høyt fiberinnhold, lite sukker. Suitable for Phases 2-4 of Atkins, for low glycemic dieters and for diabetics.Egnet for fase 2-4 av Atkins, for lav glykemisk diett og for diabetikere.

   

Fedon

 

fedon-muesli

Fedon musli

Fedon Müsli inneholder lite karbohydrater og mye protein. En perfekt start på dagen!

Smakfull frokostblanding som inneholder sunt fett og ekstra mye fiber. Med denne frokostblandingen unngår du store blodsukkersvingninger, du får i deg viktige næringsstoffer og du holder deg mett lenger. Ved å tilsette melk eller sukkerfri yoghurt samt friske bær eller frukt (og eventuelt litt sukrin), blir dette et balansert og fullverdig måltid.

  

fedon-kjeks

Fedon kjeks

Dr. Fedon Lindbergs Proteinkjeks med bringebærbiter eller sjokoladebiter er et godt lavkarbo alternativ for deg som ønsker et raskt og mettende mellommåltid, men samtidig ønsker å spise sunt. Perfekt rett etter trening!

 mandelmel

Mandelmel

Fettredusert økologisk mandelmel som kan være et godt alternativ for personer som av ulike grunner ikke vil eller kan spise hvetemel. 80% av fettet er tatt ut ved kaldpressing. Mandelmel er svært anvendelig, og kan brukes i baking og matlaging av alle som ønsker å spise sunt. Det gir lav blodsukkerstigning, og er godt egnet for diabetikere og andre som vil spise mat som er snill mot blodsukkeret.

 • Lav GI
 • Lite karbohydrater
 • Naturlig glutenfritt
 • Høyt proteininnhold
 • Rik på vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter

 

 

Sesam-mel mystore etikett NO-247x300

Sesammel

Laget av fettreduserte sesamfrø.  Det har et hvitt og fint utseende, men inneholder hele 15 % fiber. Samtidig er det rikt på proteiner og mineraler som jern, sink og magnesium. Sesam-mel har en mild og nøtteaktig aroma. Den runde og svakt søtlige smaken passer godt til kjeks, kaker, brød, pizza etc.

 • Lavt karbohydratinnhold (kun 6%)
 • God kilde til protein (46%)
 • Glutenfritt

 

            fiberfin

Fiberfin

Et naturlig fint fiberrikt mel. FiberFin kan brukes av alle som ønsker å spise litt sunnere, enten som kosttilskudd eller i baking og matlaging.

 • Glutenfritt
 • Inneholder hele 60% fiber
 • Gir jevnere blodsukker- og energinivå
 • Kan øke fettforbrenningen med opptil 23%
 • Godt for fordøyelsen og immunforsvaret
 • Brukes i baking og matlaging, eller som kosttilskudd

     sukrin   sukrinmelis

Sukrin og Sukrinmelis

Sukrin er et sunt og naturlig alternativ til sukker

 • Null kalorier
 • Skader ikke tennene
 • Smaker og ser ut som sukker
 • 100% naturlig – finnes i bl.a. frukt
 • Gir ingen blodsukkerstigning (null GI)

Studier viser at Sukrin ikke påvirker blodsukker- eller insulinnivået i kroppen. Ved å kombinere Sukrin med FiberFin og mandelmel kan du oppnå enda lavere blodsukkerbelastning på maten du spiser. Sukrin kan ha en gunstig effekt ved ADHD og candidadiett.

Sukrin er også tilgjengelig i finmalt form, som melis. SukrinMelis løser seg lettere opp enn vanlig Sukrin, og er velegnet til:

 • Kaker  og desserter som ikke skal stekes (f.eks. ostekake)
 • Glasurer: ostekrem, smørkrem, sjokoladeglasur o.l.
 • Iste og annen kald drikke
 • Smoothies og rørte bær
 • Dekorasjon/dryss
 • Yoghurt/kesam

SukrinMelis kan også brukes i baking på samme måte som Sukrin. Søtsmaken er den samme, men den har litt større volum. 1 dl Sukrin veier 90 gram, mens 1 dl SukrinMelis veier ca 70 gram.

 

 

 

   sukrin gold

 

Sukrin Gold

Sukrin Gold er et gyllent og lekkert Sukrin som er rikt på smak, men svært fattig på kalorier (kun 15 per 100 g). Sukrin Gold er satt sammen av flere naturlige søtstoffer, og den unike blandingen av disse gir en søtere, rundere og fyldigere smak enn vanlig Sukrin.

 • Samme søtningsgrad som brunt sukker
 • Kun 1 kalori per teskje (5 g)
 • Naturlig opprinnelse, naturlig fremstilling

Det har en GI på 1, og kun 1 g nettokarbohydrat som påvirker blodsukkeret per 100 g. Sukrin Gold passer perfekt over bær, frokostblanding, grøt, yoghurt, i kaffe, te, desserter og alle steder du vil ha en rund og fyldig søtsmak. Sukrin Gold fungerer bedre enn vanlig Sukrin i baking, siden det er søtere og gir noe mindre risiko for kjøling.

Innhold: Sukrin (erythritol), tagatose, glyserol, maltekstrakt (glutenfri), stevia

 

 

steviosa

Steviosa

Naturens eget søtningsmiddel. Behold den søte smaken uten å ha dårlig samvittighet. Steviosa inneholder ikke energi (0 kcal), påvirker ikke blodsukkeret og er ikke skadelig for tennene. Steviosa kommer i ulike varianter; pulver, sukker, tabletter og dråper.

Steviosa steviapulver er et 100 % naturlig og kalorifritt søtningsmiddel basert på urten Stevia Rebaudiana. Måleskjeen, som finnes inne i boksen, gir 0,3 ml (83 mg) steviaekstrakt, som tilsvarer søtheten til 25 gram sukker, dvs 2 ss eller 6 ts sukker. Nettoinnholdet på 25 g tilsvarer 7,5 kg sukker i søthet. Det inneholder ingen konserveringsmidler eller andre tilsetningsstoffer – kun steviaekstrakt av aller høyeste kvalitet og renhetsgrad.

Steviosa sukker er fremstilt av ekstrakt fra urten stevia rebaudiana, og sukkeralkoholen erytritol, som bl.a. finns naturlig i pærer og meloner. Steviosa sukker ligner sukker i både smak og konsistens, men er fem ganger søtere.

Steviosa tabletter er ypperlig til å søte te og anne varm drikke: et lite trykk på dispenseren på toppen av esken og en tablett som tilsvarer søtheten til 1 ts sukker faller ut. Esken inneholder 300 tabletter.

Steviosa dråper kommer i ulike smaker, blant annet naturell, karamell og vanilje. 3 dråper tilsvarer ca. 1 teskje sukker. Prøv deg frem og tilsett i kaffe, te, yoghurt, desserter, kaker eller andre steder du ønsker en naturlig og helt kalorifri søtsmak.